Πέισερς - Μπακς 120-98: «Πικρός» αποκλεισμός δίχως Γιάννη

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πιτς, οι Μπακς ηττήθηκαν τέταρτη φορά από τους Πέισερς με 120-98 στην Ιντιανάπολις και αποχαιρέτησαν από τον 1ο γύρο τα φετινά play off του NBA.

Την περσινή σεζόν ήταν οι Μαϊάμι Χιτ, φέτος ήταν οι Ιντιάνα Πέισερς. Η παρέα του Χαλιμπέρτον κέρδισε για 4η φορά τους Μπακς, με 120-98 στην Ιντιανάπολις και από τη στιγμή που δε βρήκε σε κανένα παιχνίδι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι, προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ανατολής.

Σε ένα παιχνίδι που από νωρίς φάνηκε πως τα «Ελάφια» θα περάσουν δύσκολα, μιας και στο ημίχρονο ήδη είχαν μείνει πίσω με διψήφια διαφορά. Και έτσι, παρά την επανεμφάνιση του Λίλαρντ, που πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι με 28 πόντους (4/12 3π.) και 4 ασίστ, παρέδωσαν πνεύμα.

Κυρίως γιατί, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, δεν μπορούσαν να σταματήσουν κανέναν στην άμυνά τους. Το 59-47 του ημιχρόνου ήταν αδύνατο να ανατραπεί με τη συγκεκριμένη εικόνα. Τουναντίον οι Πέισερς είχαν και περισσότερη αυτοπεποίθηση, πετώντας το άγχος, όσο περνούσε η ώρα.

Και φυσικά πολύ περισσότερες λύσεις, με τους ΜακΚόνελ και Τόπιν να έρχονται από τον πάγκο για να σκοράρουν 20 και 21 πόντους. Οι διψήφιοι ήταν έξι, με τον Χαλιμπέρτον άλλη μια φορά να οργανώνει την... ορχήστρα των Πέισερς. Ο σταρ των Πέισερς πέτυχε 17 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, μαζί με τα 6 ριμπάουντ που μάζεψε.

Μαζί με αυτόν, ο Σιάκαμ συνέχισε την εκπληκτική σειρά που πραγματοποίησε, πετυχαίνοντας 19 πόντους, με τους Νέσμιθ και Νέμπχαρντ να προσθέτουν 15 και 14 αντίστοιχα. Την ώρα που οι Μπακς σούταραν με το πενιχρό 25.9% από την περίμετρο, έχοντας 7/27 τρίποντα και τον σούπερ σταρ τους καθηλωμένο. Πάλεψαν μαζί με τον Λίλαρντ οι Λόπεζ, Πόρτις και Μίντλετον, αλλά δεν αρκούσαν. Οι δύο πρώτοι σκόραραν 20, ο Μίντλετον άλλους 14 και έτσι αυτή η τετράδα σκόραρε 82 από τους 98 πόντους των «Ελαφιών», με τους υπολοίπους να υστερούν.

Έτσι η σεζόν τελειώνει άδοξα για τους Μπακς, μιας και ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις 10 Απριλίου, απέναντι στους Σέλτικς, χαμήλωσε απότομα το ταβάνι τους.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-24, 59-47, 93-78, 120-98

Μπακς - Πέισερς 2-4

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα