ΓεροΓιοβάισα: Ολυμπιακέ η ιστορία σε καλεί!

ΓεροΓιοβάισα: Ολυμπιακέ η ιστορία σε καλεί!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την ευκαιρία να γράψει τη σπουδαιότερη σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας και ο ΓεροΓιοβάισα περιμένει μια τεράστια μάχη στο Φάληρο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έστειλε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα ουράνια με την επική πρόκριση στο Final Four της Euroleague μέσα στη Βαρκελώνη και απόψε στις 22:00 οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλούνται να ολοκληρώσουν ένα μαγικό ερυθρόλευκο διήμερο. Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Άστον Βίλα στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ευρωπαϊκής ιστορίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου (μέχρι το επόμενο).

Οι Ερυθρόλευκοι θριάμβευσαν στο Μπέρμινγκχαμ στον πρώτο ημιτελικό του Conference League με 4-2 και πλέον έχουν την αποστολή να διατηρήσουν προβάδισμα δυο γκολ και να πανηγυρίσουν την παρθενική τους πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά κόντρα στην 4η ομάδα της Premier League τίποτα δεν θεωρείται εύκολο. Πόσο μάλλον «τελειωμένο».

Το μεγάλο λάθος που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να παίξει φοβικά. Τότε θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Πάντως δεν το πιστεύω πως θα το κάνει. Δεν είναι τέτοιος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ. Το Bet Builder με Over 2.5 γκολ, Over 6.5 κόρνερ και G/G προσφέρεται σε τιμή διπλασιασμού (2.00). Μου κάνει «κλικ» και η επιλογή του anytime σκόρερ Κώστα Φορτούνη στο 4.00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα