Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Βασικός ο Μαρτίνες στη ρεβάνς του Φαλήρου

emiliano_martinez_penalty

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ετοιμοπόλεμος και θα υπερασπιστεί την εστία της Άστον Βίλα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League. Εκτός αποστολής ο Τίλεμανς.

Σε τρεις αλλαγές προχώρησε η Άστον Βίλα στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για τα ημιτελικά του Conference League σε σχέση με τον αγώνα του «Villa Park». Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια αντί του Όλσεν, ενώ ο Πάου Τόρες θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Ντιέγκο Κάρλος (αντί του Λενγκλέ) ο Κόνσα θα χρησιμοποιηθεί δεξί μπακ, με τον Κας μπροστά του και ο Ρότζερς έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ουνάι Έμερι δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Τίλεμανς και Τζανιόλο.

Οι Villans θα αγωνιστούν σε σχηματισμό 4-4-2. Μπροστά από τον τερματοφύλακα της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής θα αγωνιστούν από δεξιά προς αριστερά οι Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες και Ντίνιε. Λουίς και ΜακΓκιν θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής και οι Κας - Μπέιλι στα άκρα. Παρτενέρ του Γουότκινς στην επίθεση θα είναι ο Μούσα Ντιαμπί.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες - Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντίνιε - Κας, Λουίς, ΜακΓκιν, Μπέιλι - Ντιαμπί, Γουότκινς

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα