Γιάννης Αναστασίου: «Οι παίκτες προσπάθησαν για το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, το σημερινό ξεκίνησε στραβά»

Γιάννης Αναστασίου: «Οι παίκτες προσπάθησαν για το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, το σημερινό ξεκίνησε στραβά»

αναστασιου δηλωσεις γκαζετα
Δείτε τί δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, στο Gazzetta.cy μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από την Πάφο (18/5,0-3). Ο Έλληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχε με τους παίκτες του δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, παρά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από την Πάφο.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο Gazzetta.cy για το ματς και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Ήρθατε στην ομάδα περίπου στα μέσα της σεζόν, δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση όμως κάνατε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πήγατε τελικό κυπέλλου. Θέλω να μου πείτε, τί πήγε άσχημα εξαρχής απόψε;

«Ξεκίνησε στραβά το ματς, στο 3ο λεπτό το πέναλτι, μείναμε πίσω, στο 30’ δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και εμείς γενικά δεν είμαστε μια ομάδα που θα μπορέσουμε τέτοια παιχνίδια, να βάλουμε δηλαδή δυο γκολ και τρία.

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Οπότε ξεκίνησε στραβά το ματς και με αποκορύφωμα το τρίτο γκολ ουσιαστικά οτιδήποτε θα θέλαμε να πιστεύουμε θα ήταν δύσκολο.

Τα παιδιά προσπάθησαν αυτούς τους τρεις μήνες που συνεργαστήκαμε, προσπάθησαν για το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι, απλά σήμερα ξεκίνησε στραβά και δυστυχώς έτσι πήγε όλο το παιχνίδι. Αλλά, that's football.»

Ξέρω ότι θα βρίσκεστε σε άλλο πόστο στον ομάδα. Αλλάζει τον προγραμματισμό το γεγονός πως «πέσατε» από τα προκριματικά του Europa σε αυτά του Conference;

«Όχι καθόλου. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και είμαστε ήδη προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν. Όλα καλά.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα