Παρί Σεν Ζερμέν: Ο λόγος που ο Μπαπέ δεν θα τύχει ιδιαίτερης... μεταχείρισης στο αντίο του

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο λόγος που ο Μπαπέ δεν θα τύχει ιδιαίτερης... μεταχείρισης στο αντίο του

Μπαπέ

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να διοργανώσει κάποια ιδιαίτερη τελετή για την τελευταία εμφάνιση του Κιλιάν Μπαπέ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «Parisien» η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει ετοιμάσει κάποια ειδική εκδήλωση για το τελευταίο παιχνίδι του Κιλιάν Μπαπέ με την φανέλα της ομάδας στο «Παρκ Ντε Πρενς», το οποίο θα διεξαχθεί απόψε (22:00 - Nova Sports 2).

Ο λόγος που θέλησε η ομάδα να βγει προς τα έξω ήταν ότι δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να προετοιμαστεί κάτι τέτοιο, αφού η ανακοίνωση του Γάλλου σούπερ σταρ το βράδυ της Παρασκευής τους εξέπληξε όλους.

Όμως, όπως αναφέρει στην συνέχεια το ρεπορτάζ, ο προφανής λόγος είναι οι κακές σχέσεις που υπάρχουν πλέον μεταξύ του προέδρου της ομάδας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και του Κιλιάν Μπαπέ. Παρ' όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την πιθανότητα να γίνει μία μικρή τελετή μεταγενέστερα, πριν το τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας στις 25 Μαΐου.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον αφήσουν παραπονεμένο, αφού έχουν ετοιμάσει ένα tifo για κείνον. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γάλλος σταρ δείπνησε πρόσφατα μαζί με κάποιους ultras της ομάδας, μαζί με τον αδερφό του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα