Τσέλσι: Οι οπαδοί των «μπλε»... γλέντησαν φίλαθλο της Άρσεναλ που πέρασε από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετά την απώλεια του τίτλου (vid)

Newsroom
tse

bet365

Ένας φίλαθλος της Άρσεναλ πέρασε έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» λίγα λεπτά μετά την απώλεια του τίτλου με αποτέλεσμα να δέχεται την καζούρα των οπαδών της Τσέλσι που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η Άρσεναλ πάλεψε μέχρι τέλους. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έκανε το καθήκον της απέναντι στην Έβερτον ωστόσο η Γουέστ Χαμ δεν της έκανε το δώρο με αποτέλεσμα ο τίτλος να μένει στα χέρια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος των αναμετρήσεων, ένας φίλαθλος της Άρσεναλ είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι. Ο φίλαθλος της Άρσεναλ που είχε τα δικά του... προβλήματα, εντοπίστηκε από τους οπαδούς της Τσέλσι οι οποίοι μόλις τον είδαν δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι «μπλε» φίλαθλοι κατευθύνθηκαν προς το μέρος του οπαδού της Άρσεναλ και ξεκίνησαν την καζούρα με τον τελευταίο απλώς να περπατά φανερά απογοητευμένος με την απώλεια του τίτλου την τελευταία αγωνιστική.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα