ΑΕΚ Λάρνακας: Ο «τίγρης» το θέλει περισσότερο από όλους

ΑΕΚ Λάρνακας: Ο «τίγρης» το θέλει περισσότερο από όλους

Πάνος Λάρκος
karapatakis
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας από το Δεκέμβριο του 2013 και θέλει όσο τίποτε άλλο το φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ομάδα της Λάρνακας για μία δεκαετία. Από το Δεκέμβριο του 2013 όταν σε μία Γενική Συνέλευση που κανείς δεν τολμούσε να αναλάβει την προεδρία με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα να «πνίγουν» την ομάδα, ο Καραπατάκης τόλμησε.

Ανέλαβε με πρόθεση να κάτσει μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν, δηλαδή για ένα πεντάμηνο και στο τέλος κάθισε 10 ολόκληρα χρόνια. Και συνεχίζει… Ο ίδιος αποτέλεσε τον ηγέτη που τόσο πολύ ήθελε και έψαχνε η ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος που μοίρασε ρόλους, είναι μεθοδικός, διορατικός, δουλευταράς, απαιτητικός και πάνω απ’ όλα ΗΓΕΤΗΣ.

Από την οικονομική καταστροφή κατάφερε να βάλει την ΑΕΚ στο σωστό δρόμο. Υλοποίησε το όνειρο πολλών χρόνων που ήταν να χτίσει η ομάδα ιδιόκτητο γήπεδο και να φύγει από το ΓΣΖ. Το πέτυχε και αυτό με ιδιωτικά κεφάλαια και σημαντική βοήθεια και από τον ΚΟΑ. Κατέκτησε το 2018 το κύπελλο, πλησίασε προηγουμένως στην κατάκτηση του τίτλου αλλά ένα πέναλτι που δεν ξεκαθαρίζει αν έγινε παράβαση απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, στέρησε από την ΑΕΚ πιθανότατα τον τίτλο (τότε είχε αναφέρει ότι έψαχνε να βρει την παράβαση από το google map).

Επί της προεδρίας του η ΑΕΚ έφθασε μέχρι και τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Έχει καταφέρει να γίνει οικονομικά η πιο σοβαρή ομάδα πριν καν μπουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο οι επενδυτές. Πληρώνει πριν βγει ο μήνας και άπαντες έχουν να πουν ένα καλό λόγο για την ΑΕΚ και τον τρόπο διοίκησης της.

Ένας πράγμα απουσιάζει απ’ αυτή τη δεκαετία του Άντρου Καραπατάκη. Του «τίγρη» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας. Το πρωτάθλημα! Και αν κάποιος θέλει τον τίτλο περισσότερο απ’ τον καθένα, αυτός δεν είναι άλλος από τον άνθρωπο που ηγήθηκε αυτής της αναγέννησης της ΑΕΚ. Τον Άντρο Καραπατάκη…

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα