ΑΕΛ: Συνεχίζει ο Αντωνίου! Πως έχει το θέμα Γιάννου και πότε οι ανακοινώσεις

ΑΕΛ: Συνεχίζει ο Αντωνίου! Πως έχει το θέμα Γιάννου και πότε οι ανακοινώσεις

ΑΕΛ
Στην ΑΕΛ και στο πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συνεχίσει ο Θεόδωρος Αντωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta Cyprus, ενώ και ο Παναγιώτης Γιάννου βρίσκεται πολύ κοντά στη Λεμεσιανή ομάδα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Συνεχίζει κανονικά ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕ Λεμεσού ο Θεόδωρος Αντωνίου. Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, είχε συνάντηση με το Θεόδωρο Αντωνίου, όπου μέσα από την κουβέντα έδωσαν οι δύο πλευρές τα χέρια για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Αν και η διοίκηση της ΑΕΛ μίλησε με τρεις περιπτώσεις (δύο Κύπριοι και ένας Ελλαδίτης) που τους είχαν προταθεί για το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κυρίως για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε η παραμονή Θεόδωρου Αντωνίου με μειωμένες απολαβές.

Αν και φαινόταν πως μαζί με τον Πλουτή Αβραάμ και Ανδρέα Αβραάμ, το μονοπάτι εξόδου θα ακολουθούσε και ο Θεόδωρος Αντωνίου, εν τέλει μέσα από τη συνάντηση που έγινε, συνεχίζει κανονικά στο πόστο του.

Σε ότι αφορά το θέμα τεχνικού διευθυντή, όλα έχουν συμφωνηθεί με τον Παναγιώτη Γιάννου. Η ΑΕΚ θα βγει… κερδισμένη από αυτή την πράξη, θα πάρει ένα σεβαστό ποσό για να δώσει την ελευθέρα στον Γιάννου και να μπορέσει ο τελευταίος να υπογράψει στην ΑΕΛ συμβόλαιο και να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Χθες έγινε συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της ΑΕΛ όπου καταρτίστηκε σε σώμα, ενώ απασχόλησαν και κάποια βασικά ζητήματα.

Η ανακοίνωση για τον καταρτισμό του σώματος της διοίκησης, καθώς και για το πως θα έχει η δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται από βδομάδας, να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτής της σεζόν (αύριο εντός έδρας με Καρμιώτισσα Πολεμιδιών) και μετά. Εάν και εφόσον, κλείσει το deal σε όλα τα επίπεδα ΑΕΛ-Γιάννου-ΑΕΚ, τότε δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός διευθυντής της Λεμεσιανής ομάδας ν’ ανακοινωθεί πιο νωρίς, από τον καταρτισμό του σώματος της νέας διοίκησης.

Από βδομάδας, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει να εμφανίζεται και στα ΜΜΕ η επίσημη… φωνή της ΑΕΛ, διά του εκπροσώπου τύπου, Νικόλα Λεβέντη, μιας και πρέπει να ολοκληρωθεί εξ ολοκλήρου η συνεργασία με τον Πλουτή Αβραάμ και έπειτα να πιάσει και τυπικά δουλειά ο νέος λειτουργός του γραφείου τύπου των γαλαζοκιτρίνων.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα