ΑΕΚ Λάρνακας: Πάει στο ΓΣΠ με 11 λιοντάρια για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα!

ΑΕΚ Λάρνακας: Πάει στο ΓΣΠ με 11 λιοντάρια για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα!

Πάνος Λάρκος
aek_telikos
Η ώρα έφθασε. Ότι είχε να κάνει ο Σιμόν και οι παίκτες του έκαναν από πλευράς προετοιμασίας. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει η ψυχή. Αυτός που το θέλει περισσότερο. Αυτός που διψάει περισσότερο…

Και στην ΑΕΚ διψάνε πραγματικά γι’ αυτόν τον τίτλο. Τον θέλουν όσο τίποτε άλλο τα τελευταία χρόνια. Είναι αυτό που της λείπει. Κύπελλο πήρε, ομίλους Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε, ομίλους Κόνφερενς Λιγκ έπαιξε και προκρίθηκε και στους «16» του θεσμού και έπαιξε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό που της λείπει και αυτό που θέλει και επιζητεί με μανία τόσα χρόνια είναι ένα πρωτάθλημα. Και σήμερα έχει την ευκαιρία της. Μία ευκαιρία που δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα. Μία ευκαιρία που αν την αρπάξει απ’ τα μαλλιά μπορεί να «χτίσει» πάνω της το αύριο. Να χτίσει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές και η προπονητική ομάδα αλλά όλοι. Από τον φροντιστή, τον υπάλληλο της ομάδας, τον γυμναστή, τον φυσιοθεραπευτή ακόμη και ο κόσμος με την ενέργεια του. Όλοι το θέλουν πολύ και όλοι θα παλέψουν γι’ αυτό. Ο καθένας με τον τρόπο του.

Αγωνιστικά ο Ραν Μπεν Σιμόν δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Η ενδεκάδα του ντέρμπι…


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πίριτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα κινείται ο Ντιουνκού, αριστερά ο Άνχελ Γκαρσία και στο κέντρο της άμυνας οι Ρομπέρζ και Μιλίσεβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα δούμε το δίδυμο Πέρε Πονς και Γκουστάβο Λέδες, δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Φαράζ, αριστερά ο Τόνγκια, στην κορυφή ο Ράφα Λόπες και πιο πίσω του ο Μπρούνο Γκάμα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει κορυφή ο Φραν Σολ, ενώ Γκάμα και Τόνγκια πιθανόν να αλλάζουν θέσεις και ρόλους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ετοιμάζονται για ξενοδοχείο


Στις 16:00 αρκετός κόσμος από πλευράς ΑΕΚ αναμένεται να παρευρεθεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή στην Λάρνακα (Radisson Blu στο λιμάνι της πόλης) για να αποθεώσει τους παίκτες και να τους εμψυχώσει λίγο πριν την αναχώρηση για την Λευκωσία.

Ακολουθεί ΑΕΚ Αρένα…


Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στο ΑΕΚ Αρένα όπου κόσμος θα μαζευτεί πίσω από τη Δυτική κερκίδα του γηπέδου για να παρακολουθήσει από γιγαντοοθόνη το παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι μόλις 50 άτομα δικαιούνται να βρίσκονται στο γήπεδο, έτσι οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας θα δουν την αναμέτρηση άλλοι στο σπίτι, άλλοι σε καφέ ή μπαράκια και άλλοι στο ΑΕΚ Αρένα.

Φιέστα στο Αρένα!


Αν η ΑΕΚ κερδίσει και κατακτήσει τον τίτλο τότε η φιέστα και η απονομή θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα και όχι στο ΓΣΠ. Ο κόσμος θα μαζευτεί στο γήπεδο και θα περιμένει την αποστολή για να σηκώσουν το τρόπαιο στον ουρανό της Λάρνακας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα