Προπονητής Φιορεντίνα: «Είδα τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ματς με Βίλα, είναι δυνατή, επιθετική ομάδα»

Newsroom
Vincenzo Italiano

bet365

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ανυπομονεί για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό Conference League και έχει ξεκινήσει ήδη να μελετά τον Ολυμπιακό.

Το ξερό σουτ του Αρτούρ στο 76΄υπέγραψε τη νίκη - ανατροπή της Φιορεντίνα με 2-1 κόντρα στη Μόντσα του Κυριακόπουλου, με τους Βιόλα να προσπερνούν τη Νάπολι στο κυνήγι της Ευρώπης στη Serie A. Ο προπονητής της ομάδας, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, παραδέχτηκε ότι μελετάει ήδη τον Ολυμπιακό ενόψει του τελικού του Conference League στις 29 Μάη.

«Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, σε λίγες ημέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να φτάσουμε με ενθουσιασμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις παραβλέπεται και η κούραση. Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι, γίνεται πολύ κουραστικό να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, αλλά διαχειριζόμαστε καλά την ενέργεια όλων. Τα πάμε καλά, παίζουμε με ενθουσιασμό και πετυχαίνουμε αυτό που προσπαθούμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, αφότου ανέλυσε το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μόντσα τόνισε, για τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη κόντρα στους Πειραιώτες: «Είδα τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό ημιτελικό. Είναι δυνατή, επιθετική ομάδα. Το να έχει κερδίσει δύο φορές την Άστον Βίλα σημαίνει ότι έχει ποιότητα, έχει έναν σέντερ φορ που σκοράρει πολύ. Μπορεί και να οπισθοχωρεί και να βγαίνει αποτελεσματικά στην αντεπίθεση. Δεν θα είναι στο γήπεδο τους, αλλά θα είμαστε στην πόλη τους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ατμόσφαιρα στην οποία θα μπούμε.Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Conference League, θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μαθήματα που πήραμε από την εμπειρία της περασμένης σεζόν, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα