ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Γάλλος Ντελαζό στο ντέρμπι της Τούμπας

Newsroom
ντελαζο

bet365

Ο γνώριμος Γάλλος διαιτητής Βίλι Ντελαζό που έδωσε το «παρών» πριν από μερικές εβδομάδες στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα δώσουν το «παρών» στο εξ αναβολής ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο γνώριμος Γάλλος που έδωσε το «παρών» πριν από μερικές εβδομάδες στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (3-0), Βίλι Ντελαζό.

Ο Ντελαζό θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας με την ίδια ακριβώς ομάδα που είχε στο πλευρό του και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς βοηθοί του θα είναι οι Ερβάν και Φιλίπ.

Τέταρτος θα είναι ο Τσακαλίδης, στο VAR ο Κάστρο Αλεξάντρ με AVAR τον Ψαρρής. Αυτό για τον Ντελαζό θα είναι το τρίτο του παιχνίδι στην Ελλάδα, καθώς πέρα από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός των περασμένων εβδομάδων είχε διευθύνει στο παρελθόν και ένα Άρης-ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα