ΑΕΚ: Μπήκε ο Μουκουντί και βάζει υποψηφιότητα για Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Μπήκε ο Μουκουντί και βάζει υποψηφιότητα για Ολυμπιακό

ΑΕΚ

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στο πρόγραμμα που έλαβε χώρα στην OPAP Arena και έχει τις πιθανότητες του να αγωνιστεί στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα τέθηκε ξανά ο Αρόλντ Μουκουντί. Ο 26χρονος Καμερουνέζος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και κατάφερε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη, το οποίο δεν έγινε στα Σπάτα, αλλά στην OPAP Arena, μετά το τέλος του οποίου ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο "Βυζαντινό".

Ο Μουκουντί είχε νιώσει ενοχλήσεις αποχωρώντας σε προπόνηση της ΑΕΚ πριν τρεις εβδομάδες. Έχασε σημαντικά παιχνίδια στα play off, αλλά επιστρέφοντας στις προπονήσεις, υπολογίζεται και πάλι από τον "Πελάδο" ενόψει και του ντέρμπι τίτλου που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό.

Μένει πλέον να φανεί αν ο Καμερουνέζος στόπερ επανέλθει και στην ενδεκάδα στο πλάι του Ντομαγκόι Βίντα για το μεγάλο ματς στο Φάληρο ή αν θα διατηρηθεί ο Αλεξάντερ Κάλενς στο κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας. Ωστοσο, με δεδομένο του ότι ο Μουκουντί θα έχει αρκετές προπονήσεις στα πόδια του ως την Τρίτη, αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι βάζει υποψηφιότητα για να μπει στα πλάνα του Αλμέιδα.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για το μεγάλο ματς στο Φάληρο συνεχίζεται με τον Αλμέιδα να δουλεύει με ένταση, έχοντας περάσει στο σύνολό του ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, άσχετα με το τι θα συμβεί σε άλλα παιχνίδια και ειδικά σε αυτό που θα έχει προηγηθεί στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τον Φερνάντες, που είχε μείνει εκτός την Τετάρτη λόγω ενοχλήσεων, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε την Πέμπτη.

ΑΕΚ

ΑΕΚ

ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα