Λαμία: Ομάδα της Ινδίας τσέκαρε από κοντά τον Μάλτσι

maltsi

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της ινδικής Bengaluru βρέθηκε στη Λαμία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον Φλόσαρντ Μάλτσι.

Σε ένα χορταστικό ματς με έξι γκολ η Λαμία προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Άρη ο οποίος τελικά επικράτησε με το τελικό 4-2. Ένα από τα δυο γκολ των γηπεδούχων πάντως σημειώθηκε από 29χρονο επιθετικό, Φλοσάρντ Μάλτσι, ο οποίος είχε κεντρίσει ιδιαίτερα τα βλέμματα στις εξέδρες.

Όχι μονάχα από τους οπαδούς της Λαμίας, αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή της ινδικής ομάδας, Bengaluru, ο οποίος βρέθηκε στο «ΔΑΚ» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Άρη για χάρη του Μάλτσι.

Φυσικά το γκολ που πέτυχε ο 29χρονος θα άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ντάρεν Καλντέιρα, ο οποίος με τη σειρά του υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής προτού αποσυρθεί για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Bengaluru.

Η εν λόγω ομάδα τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος της Ινδίας που απαρτίζεται από συνολικά 12 ομάδες και μοιραία δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει την έξοδο στο Champions League της Ασίας.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα