Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι για τη θέση του αριστερού μπακ και η νέα ευκαιρία του Ρίτσαρντς

Ο Ρίτσαρντς

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει 3 επιλογές για τη θέση του αριστερού μπακ με τον Ομάρ Ρίτσαρντς να έχει τις ελπίδες του για βασικός με τον Παναθηναϊκό αλλά στη φυσική του θέση.

Ο Άγγλος αριστερός μπακ είναι ένας ποιοτικότατος παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί αισθητά από τραυματισμούς και ζητήματα ετοιμότητας. Σε αυτή τη φάση ο Μεντιλίμπαρ μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Ομάρ Ρίτσαρντς και τον έχει σκεφτεί για βασικό ως προς το ντέρμπι της Κυριακής, το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Να προκύψει δηλαδή μία νέα ευκαιρία για τον άλλοτε παίκτη της Μπάγερν Μονάχου αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ρίτσαρντς έχει... δοκιμαστεί αγωνιστικά με τον Παναθηναϊκό αλλά σε άλλη θέση (αυτή του εξτρέμ) και με προπονητή τον Καρβαλιάλ. Στο 1-1 της Λεωφόρου στο Κύπελλο και το πρώτο ματς των 2 ομάδων είχε ξεκινήσει ως βασικός εξτρέμ.

Ξέχωρα από τον Ρίτσαρντς (των 14 φετινών συμμετοχών στον Ολυμπιακό, που είναι οι 13 για την πρώτη ομάδα) για τη συγκεκριμένη θέση, αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού, ο κόουτς «Μέντι» έχει και τη λύση του δεξιοπόδαρου Κίνι, όπως έχει και την επιλογή του αριστεπόδαρου και επίσης Αγγλου Αμπι, με τον Αμπι να έχει δοκιμαστεί αγωνιστικά ως αριστερός μπακ εκτός από στόπερ. Αυτή τη φορά δεν είναι αποστολή ο Αποστολόπουλος. Ο Βάσκος από μέρους του θα καταλήξει στην απόφασή του αφότου βέβαια μιλήσει και με τους παίκτες του πριν το ντέρμπι της Κυριακής, που είναι πολύ σημαντικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέας σεζόν και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη (αλλά θα του αρκεί και η ισοπαλία).

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα