Ρεάλ - Μπάγερν: Στο Μπερναμπέου ο Αλόνσο, αποθεώθηκε από τους Ισπανούς φιλάθλους (vid)

Ρεάλ - Μπάγερν: Στο Μπερναμπέου ο Αλόνσο, αποθεώθηκε από τους Ισπανούς φιλάθλους (vid)
Όντας οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οδηγός της Formula 1 πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση των Μερένγκες στον τελικό του Champions League.

Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 την Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε στον τελικό του Champions League όπου θα διεκδικήσει τον 15ο τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Στην εξέδρα των επισήμων του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκε και ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1 είναι γνωστός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και βρέθηκε στην ίδια σειρά με θρύλους των Μερένγκες, όπως ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Ραούλ.

Δίπλα του καθόταν (με τα άσπρα μαλλιά) ο πατέρας του, Χοσέ Λουίς Αλόνσο. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο Φερνάντο σηκώθηκε για να περάσει ο θρύλος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν.

Μετά το τέλος του αγώνα, φίλοι της Ρεάλ περίμεναν τον Αλόνσο να αποχωρήσει από το γήπεδο, φωνάζοντας του το σύνθημα «Fernando Ballon d'Or». O Αλόνσο μαζί με τον τότε teammate του στην Alpine F1, Εστεμπάν Οκόν, είχαν φέρει στη σκηνή τη Χρυσή Μπάλα, στην εκδήλωση απονομής του 2021. Ο πρωταθλητής της F1 το 2005 και 2006 σταμάτησε και χειροκρότησε τους φίλους της Ρεάλ.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με τους Κώστα Παστρίμα και Στάθη Κοκκορόγιαννη να αναλύουν όσα έγιναν στο GP Μαϊάμι και όχι μόνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!