Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μάρκος Σεφερλής για την ιστορική βραδιά

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Μάρκος Σεφερλής για την ιστορική βραδιά
Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού

Ο Μάρκος Σεφερλής παρακολούθησε από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού τον θρίαμβο επί της Άστον Βίλα και σήμερα βρίσκεται στη ρεβανς του Γ. Καραϊσκάκης.

Πριν μπει στο γήπεδο έκανε δηλώσεις στη Cosmote tv και περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε στο Μπέρμιγχαμ είπε: « Δεν μπορεί να περιγράφει με λέξεις... Το βιντεάκι που έχω με τον γιο μου να κλαίει στο τρίτο γκολ τα λέει όλα! Ήταν μοναδικές στιγμές, μακάρι να τις ξαναζήσουμε. Πολύ ωραία εμπειρία σε ένα αγγλικό γήπεδο με μια τόση μεγάλη ομάδα να καταφέρνεις να βάζεις τέσσερα γκολ και να δείχνεις ποια είναι η αξία και η κλάση του Ολυμπιακού. Πολύ συγκινητική η εμπειρία και χάρηκα που την έζησα με όλη την οικογένεια. Είχαμε πάει όλοι μαζί»

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι η φετινή χρονιά η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται, έχω ζήσει αυτές τις στιγμές και ως οπαδός του Ολυμπιακού και ως ηθοποιός του «Δελφιναρίου». Πολλές φορές παίζουμε την παράσταση και ακούμε τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν τα γκολ. Φέτος νομίζω είναι η χρονιά του Ολυμπιακού. Έχει κατορθώσει απίστευτα πράγματα. Ο πρόεδρος, ο κύριος Μαρινάκης, κάνει ότι μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, δίνει και χρήμα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, δίνουν τον παλμό, δίνουν τη φωνή και οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και καταφέρνουν και παίρνουν αυτά τα αποτελέσματα».