Η GIGABYTE παρουσίασε τα επόμενης γενιάς 16ιντσα gaming laptops της με ΑΙ

Η GIGABYTE παρουσίασε τα επόμενης γενιάς 16ιντσα gaming laptops της με ΑΙ
Η τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο των νέων gaming laptops της GIGABYTE

H τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει για τα καλά στην επικαιρότητα και στα προϊόντα της τεχνολογίας και η GIGABYTE πάει ένα βήμα παραπάνω, ενσωματώνοντας σημαντικές λειτουργίες ΑΙ στα νέα gaming laptops της. Ο λόγος για τα AORUS 16X και GIGABYTE G6X, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ολοκληρώνουν γρηγορότερα generative AI workloads, να προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία και να προσφέρουν μια συνολικά άριστη εμπειρία λογισμικού AI.

Τα νέα AI Gaming Laptops της GIGABYTE παρέχουν έως και 20 φορές ταχύτερες επιδόσεις σε generative AI workloads με τη σειρά NVIDIA GeForce RTX 40 GPUs για laptops. Μάλιστα, στα δύο μοντέλα έχει εισαχθεί ένα ειδικό πλήκτρο Copilot για γρήγορη πρόσβαση στο Copilot της Microsoft στα Windows, ενεργοποιώντας άμεσα τον βοηθό AI στην υπηρεσία του χρήστη. Η νέα εφαρμογή AI Nexus, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στα μοντέλα 2024 AORUS AI gaming laptop διαθέτει βοηθητικές εφαρμογές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Το AI Power Gear επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέσω της δυναμικής εναλλαγής iGPU/dGPU. Το AI Boost βελτιώνει τις επιδόσεις στα videogames με αυτόματες ρυθμίσεις και overclocking, ενώ το AI Generator λειτουργεί με στόχο την γρήγορη εκκίνηση.

Τα δύο νέα AI Gaming Laptops διαθέτουν οθόνες 16 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:10, οι οποίες αποδίδουν εντυπωσιακά γραφικά και πολλά πλεονεκτήματα στα του gaming. Προσφέρουν ακόμη αναβαθμισμένη ψύξη WINDFORCE Infinity Cooling, ενώ στο εσωτερικό του AORUS 16X βρίσκουμε έως και Intel Core i9-14900HX και έως και GeForce RTX 4070 Laptop GPU. Το σύστημα ψύξης WINDFORCE Infinity Cooling διαθέτει επίσης σχεδιασμό Icy Touch και 0dB Cooling, παρέχοντας φιλικό προς το χρήστη έλεγχο του πληκτρολογίου και μηδενικό θόρυβο με τα πατήματα.

Για τους fans του video straming και της ψυχαγωγίας ,τα AORUS 16X και GIGABYTE G6X έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα και έχουν 4-sided Slim Bezels, 90% ή υψηλότερη αναλογία οθόνης-προς-σασί για μια πιο καθηλωτική θέαση. Προσφέρουν ακόμη Dolby Atmos και virtual 5.1.2-κανάλια μαζί με surround ήχο, καθιστώντας τα ιδανικά ακόμη και για προσωπική κινηματογραφική εμπειρία. Το AORUS 16X, δε, υποστηρίζει το Dolby Vision για να απολαμβάνει ο χρήστης όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας HDR.

Τα δύο νέα αυτά laptops έρχονται να προστεθούν στα ήδη ανακοινωθέντα AORUS 17 και AORUS 15 που κυκλοφορούν με επεξεργαστές Intel Core Ultra και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στα βελτιστοποιημένα AI workflows με την εισαγωγή της Neural Processing Unit (NPU). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα δύο νέα αυτά μοντέλα της GIGABYTE με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης εδώ.