Μητσοτάκης σε μαθητές στην Πιερία: «Άρης είστε; Δηλαδή πάτε για Κύπελλο;» (vid)

Newsroom
Μητσοτάκης σε μαθητές στην Πιερία: «Άρης είστε; Δηλαδή πάτε για Κύπελλο;» (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με μαθητές στην Κατερίνη,είπε ότι ο Άρης μπορεί να πάρει το Κύπελλο.

Στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα κάνει περιοδείες σε τρεις νομούς: Πιερία, Πέλλα και Ημαθία. Στην Πιερία είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με μερικούς μαθητές της Α' Γυμνασίου. Ο πρωθυπουργός ρώτησε τα παιδιά τι ομάδα υποστηρίζουν και και όταν εκείνα απάντησαν: «ΆΡΗΣ», ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πάτε για Κύπελλο δηλαδή;»

Πριν λίγες ημέρες, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη. Εκεί συνάντησε πιτσιρικάδες με τους οποίους είχε την ευκαιρία να ανοίξει διάλογο.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε μια παρέα αγοριών. «Τι ομάδα είστε παιδιά;», με τους πιτσιρικάδες να του απαντούν «ΑΕΚ». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε να ξαφνιάζεται και η επόμενη ερώτησή του ήταν η εξής: «Πώς το βλέπετε, θα το πάρετε το πρωτάθλημα;», για να απαντήσουν μονολεκτικά «ναι». Τότε ο πρωθυπουργός τους είπε «έχετε καλές πιθανότητες. Μπράβο παιδιά, να είστε καλά», ενώ λίγο πριν φύγει δεν παρέλειψε να βγάλει και μια selfie μαζί τους.

Ωστόσο, στη χθεσινή συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να απαντήσει για το αν ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Conference.

«Καταρχάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και ότι έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four. Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης, το οποίο είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι μπορούμε να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της Euroleague» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.