O Πανιώνιος πήρε ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό, με Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Κωνσταντίνος Σγουρίδης με το σκουφάκι του Πανιώνιου

bet365

Ο Πανιώνιος αυτή τη φορά ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, επιβλήθηκε με 16-6 στον Λαιμό, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα πέντε παιχνίδια που έδωσαν το τελευταίο δίμηνο, ο Πανιώνιος μετρούσε τέσσερις ήττες από τον Παναθηναϊκό και μαζί τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά στα play off του πρωταθλήματος.

Όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης αυτή τη φορά ήταν καταιγιστική, επικράτησε με 16-6 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πήρε την άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Πανιώνιος στα ημιτελικά της Παρασκευής (10/5, 20:00, ΕΡΤ Sports) θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε στη σύνθεσή του, εξ αιτίας τραυματισμού, τον βασικό του φουνταριστό, Νίκο Παπανικολάου, έχει κάνει ράμματα στο φρύδι και η απουσία του φάνηκε στο νερό.

Στο 1ο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος προηγήθηκε 2-1, όμως ο Παναθηναϊκός με σερί 3-0 προσπέρασε 4-2. Στο δεύτερο μισό της β' περιόδου τα γκολ έπεφταν «βροχή», με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει τη δική του ανατροπή.

Με τρία γκολ σε 57 δευτερόλεπτα οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 5-4 (3:21) και με δύο γκολ από τον Νίκολα Μοσκόφ ξέφυγαν με 7-5 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μοσκόφ, με το 4ο προσωπικό του γκολ, έδωσε στον Πανιώνιο αέρα τριών γκολ, 8-5 (5:56) και ο Γούνας διεύρυνε τη διαφορά στον παραπάνω, 9-5.

Με άλλα τρία γκολ στο πρώτο δίλεπτο της 4ης περιόδου ο Πανιώνιος ανέβασε τη διαφορά στο 12-5 (5:46), ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Σγουρίδη σχεδόν έπειτα από 13 αγωνιστικά λεπτά (12-6) και τον Πανιώνιο να φθάνει με άνεση στο τελικό 16-6.


Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-1, 2-0, 7-1.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαϊδης, Στίβενσον 1, Μπραϊμης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου
 

Τελευταία Νέα