Δρόμεια 2024: Τα βλέμματα στη Βάρη για σπριντ και σκυτάλες

Newsroom
spanoudaki_rafaela

bet365

Παρέλαση αστέρων θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο της Βάρης όπου θα διεξαχθεί το μίτινγκ σπριντ και σκυταλοδρομιών “Δρόμεια 2024”.

Στα «Δρόμεια 2024» και τη Βάρη στρέφεται το ενδιαφέρον αφού τα κορυφαία ονόματα σε σπριντ και σκυταλοδρομίες θα παρελάσουν στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης.

Στα 100μ των γυναικών η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα προσπαθήσει να βελτιώσει το 11.22 που έχει σημειώσει φέτος ενώ σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Δήμητρα Τσουκαλά που έχει βελτιώσει ήδη το ατομικό της ρεκόρ με 11.37.

Στα 200μ πέρα από την Εμμανουηλίδου θα έχουμε και τη συμμετοχή της Ραφαέλας Σπανουδάκη αλλά και της Άρτεμις Αναστασίου. Ξεχωρίζει επίσης η συμμετοχή της Κύπριας Ολίβιας Φωτoπούλου. Στους άνδρες ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και θα επιδιώξει έναν ακόμη καλύτερο χρόνο από το 20.86 που σημείωσε στο Διασυλλιγικό πρωτάθλημα. Μαζί του στην κούρσα και ο Βασίλης Μυριανθόπουλος που επίσης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Από τις συμμετοχές των ξένων αθλητών ξεχωρίζει η παρουσία του Γάλλου Κριστόφ Λεμέτρ.

Στα 110μ με εμπόδια ο Κώστας Δουβαλίδης θα κάνει την πρώτη του κούρσα μετά από το πέρασμα που είχε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα (14.26). Στα 100μ με εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα διεκδικήσει έναν καλύτερο χρόνο από τα 13.18 που σημείωσε στην Καλαμάτα και στο μίτινγκ “Παπαφλέσσεια” την περασμένη Κυριακή.

Η Κορίνα Πολίτη και η Λάουρα Ζενέγια ξεχωρίζουν στα 400μ ενώ στα 400μ με εμπόδια θα κάνει την πρεμιέρα του στο αγώνισμα ο Πέτρος Παπαγιάννης.

Στην 4Χ100μ των ανδρών η Ελλάδα θα αγωνιστεί με δύο ομάδες που θα τις αποτελούν οι Γιάννης Νυφαντόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Νικόλας Παναγιώτοπουλος, Βασίλης Μυριανθόπουλος, Βασίλης Παπαμαργαρίτης, Γιάννης Καριοφύλλης, Ορέστης Χαϊδας και Γιάννης Βοσκόπουλος.

Στις γυναίκες θα έχουμε μία ομάδα που θα τη συνθέτουν οι Άρτεμις Αναστασίου, Δήμητρα Τσουκαλά, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ραφαέλα Σπανουδάκη.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα