Παναθηναϊκός: Τον Ολλανδό Φαν Γκάρντερεν παίρνουν οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Τον Ολλανδό Φαν Γκάρντερεν παίρνουν οι «πράσινοι»

Ο Φαν Γκάρντερεν

bet365

Σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου ο Ολλανδός να καλύψει την θέση του ξένου ακραίου μετά το διαζύγιο με Κόβαρ.

Από την στιγμή που στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να μην κρατήσουν τον Γίρι Κόβαρ μετά και τις μέτριες εμφανίσεις του Ιταλού στα Play Off, ξεκίνησε ένας «αγώνας» για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Τα ονόματα ήταν πολλά, με τον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο να είναι ένα από αυτά, καθώς ο Κουβανός ακραίος προτάθηκε στο τριφύλλι», όμως δεν είναι ο εκλεκτός.

Ο παίκτης που διάλεξε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος προκειμένου να καλύψει την συγκεκριμένη θέση, είναι ο Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν. Ο 34χρονος Ολλανδός ακραίος που φέτος αγωνίστηκε στην χώρα μας με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο Φαν Γκάρντερεν είναι παίκτης που μοιάζει πολύ στον Κόβαρ, ύψους 2 μέτρων με έμφαση στην υποδοχή, αλλά και καλός επιθετικός. Είναι διεθνής με τους «οράνιε»

Ο εκτός εξαιρετικού απροόπτου, νέος ακραίος του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε πέρσι στην Volley League με τον ΠΑΟΚ σε 20 παιχνίδια, έχοντας 257 πόντους, αποτελώντας μαζί με τους Τρούχτσεφ και Βαν ντεν Ντρις, τα βασικά επιθετικά όπλα. Είναι παίκτης που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα παίζοντας έναν χρόνο στην χώρα μας, κάτι που σίγουρα μέτρησε υπέρ του, προκειμένου να κινηθεί το «τριφύλλι» για την απόκτησή του.

Έτσι από την στιγμή που ήδη έχουν συμφωνήσει με τον Μαξ Έλγκερτ για την πάσα, τον Μάρκους Νίλσεν για διαγώνιο και τον Πάτρικ Γκάσμαν για κεντρικό, οι «πράσινοι» με την συμφωνία με τον Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν κλείνουν τις θέσεις των ξένων που με τα έως τώρα δεδομένα θα είναι και τη νέα χρονιά 4.

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα